Italialaisseura AC Milan näytti painelevan heittämällä jalkapallon Mestarien liigan voittoon toukokuun 2005 finaalissa, kun se johti Liverpoolia vastaan pelattua loppuottelua jo 3-0 tauolle mentäessä.

Toisella puoliajalla Liverpool käynnisti kuitenkin takaa-ajon ja teki kolme maalia kuudessa minuutissa. Lopulta brittiseura voitti ottelun rangaistuspotkuilla.

– Sitä iltaa kun miettii, niin kyllä se tuo sellaisia ehkä kaksijakoisia tunteita mieleen. Se, kuinka maassa oltiin ensimmäisen jakson jälkeen ja minkälainen riemu oli sitten kun voitettiin se rankkarikisa, niin se oli kuin olisi mennyt ääripäästä toiseen, Liverpoolin riveissä tuolloin pelannut entinen suomalaistoppari Sami Hyypiä muisteli UEFA Champions League -podcastissa.

– Se ilta opetti minulle paljon juttuja siitä, että aina puhutaan, että pitää uskoa johonkin. Silloin se voi tapahtua. Jaksaisin uskoa, ettei puoliajalla ollut hirveän montaa tyyppiä meidän kopissa, jotka uskoivat että voitamme vielä tämän pelin. Se osoittaa taas sen, että jos jokin on saavutettavissa, niin vaikka siihen ei uskokaan, jos siihen pistää kaiken peliin, sen voi saavuttaa.

Kuuntele Suplan uusin UEFA Champions League -podcast täältä.