Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalon ympärillä liikkuu taas siirtohuhuja. Saksalaisen Kölner Stadt-Anzeiger -lehden mukaan FC Köln olisi kiinnostunut hankkimaan Pohjanpalon, sillä Anthony Modesten otaksutaan siirtyvän Borussia Dortmundiin.

Pohjanpalo on ollut Leverkusenin pelaaja vuodesta 2013, mutta lopullinen läpimurto Leverkusenin edustukseen on jäänyt tekemättä, vaikka mies onkin tilaisuuden saatuaan väläytellyt hyvin tehoja.

Pohjanpalo on ollut lainalla mm. HSV:ssa, Union Berlinissä ja Turkin liigan Rizesporissa, jossa mies taisteli jopa maalikuninkuudesta.

Pohjanpalon Köln-siirrolla spekuloitiin hiljattain myös Suplassa Bundesliigaa ennakoineessa Week of Football -podcastissa.

– Kyllä siellä ehdokkaita on, keskikastin top10-joukkueita, jotka ”Jollen” kaltaista hyökkääjää kaipaisi. Sanotaan nyt vaikka, että Borussia Mönchengladbach voisi tällaisen kaverin ottaa. Kun Borussia Dortmund kaipaa itselleen pätkätyöntekijää korvaamaan Sebastian Halleria, niin miksei Jollekin voisi siinä olla. Jollen pelityyli ja vahvuudet eivät ehkä ole Dortmundiin sopivimpia. Kyllä hänelle ottajia Saksasta löytyy ja Turkki-Kreikka -osastolta viimeistään. Jolle on säilyttänyt positiivisuuden, vaikka hän ei ole Leverkusenissa kunnon näyttöpaikkaa saanut. Jos Anthony Modeste lähtisi Kölnistä Dortmundiin tuuraamaan Halleria, niin Jolle olisi täydellinen nimi tuohon Kölnin sakkiin, koska Kölnin peli perustuu lukuisiin ja laadukkaisiin keskityspalloihin. Kyllä Jolle Saksasta seuran löytää, sanoi Bundesliigaperjantai-ohjelman juontaja ja selostaja Tero Kainulainen.

Podcastissa myös muistutettiin siitä, että Pohjanpalon asuinpaikka on Düsseldorf, josta on hyvin lyhyt matka Kölniin.

Leverkusen aloitti Bundesliigan tappiolla Borussia Dortmundia vastaan. Sen kauden ensimmäinen kotiottelu nähdään lauantaina FC Augsburgia vastaan. Bundesliiga näkyy Elisa Viihde Viaplayssa ja V Sportin kanavilla.