Jalkapalloilun mahtimaat Brasilia ja Saksa kohtaavat huippujännittävässä MM-kisojen semifinaalissa. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 23.00.

Brasilia selvitti tiensä välieriin kaatamalla edellisessä ottelussaan Kolumbian lukemin 2-1. Joukkue koki ottelussa kuitenkin kovia, kun joukkueen suurin tähti Neymar loukkaantui viikoiksi. Myös joukkueen kapteeni Thiago Silvalta jää kohtaaminen Saksaa vastaan väliin varoitustilin täytyttyä.

Neymar on ollut Brasilian hyökkäyspelin sielut ja nyt valmentaja Luis Felipe Scolarilla onkin mietinnän paikka, miten koota hyökkäyspeli uusiksi. Monet pitävät ottelua vuoden 2002 MM-finaalin revanssina. Tuolloin Brasilia oli parempi lukemin 2-0.

Saksa lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Maa selvitti tiensä välieriin kaatamalla edellisessä ottelussaan Ranskan tiukasti 1-0. Saksan paras maalintekijä kisoissa on neljällä maalillaan Thomas Müller.

Ottelun odotusarvo on huikea. Jatkoaikaa ei voisi pitää yllätyksenä varsinkin, kun ottaa huomioon Brasilian huomattavan kotiedun.