Liverpoolin sairaslista on jo lähes naurettavan pitkä. Miehiä on sivussa koko liuta joko loukkaantumisten tai koronan takia. Tämä heijastuu myös maalivahtiosastolle, jossa on otettu käyttöön jo kolmos- ja nelosveskarit.

Ykköstorjuja Alisson on varmuudella pois itsenäisyyspäivänä pelattavasta Liverpool-Wolverhampton-pelistä. Kakkosmies Adrianin otteet varsinkin 7-2-tappio-ottelussa Aston Villaa vastaan ovat ilmeisesti tehneet sellaisen muistijäljen Jürgen Kloppin kovalevylle, ettei miestä enää tällä kaudella reservipelejä kummoisemmissa kohtaamisissa nähdä.

Edellä mainitut tapahtumat ovatkin avanneet kunnian ovet 22-vuotiaalle irlantilaistoivolle, Caoimhin Kelleherille. Eikä Kelleherin otteissa mitään moitittavaa ollut viikon Mestarin liigan kohtaamisessa Ajaxia vastaan. Nollapeli, tukku mainioita torjuntoja ja manageri Kloppin halaukset ottelun päätyttyä eivät välttämättä lupaa kovin huonoa Wolves-peliä ajatellen.

Kelleher pelasi ennen tiistaita edellisen kerran Liverpoolin ykkösmiehistössä lähes kaksi vuotta sitten, kun sai torjuntavastuuta liigacupin ottelussa Milton Keynes Donsia vastaan. Jos ei muuta, niin harppaus liigacupista Mestarien liigaan on aina hatunnoston arvoinen suoritus.

Liverpool-Wolverhampton sunnuntaina klo 21.15 V Sportin jalkapallokanavalla sekä Viaplay.fi:ssä.