Roman Eremenkon kauan odotettu paluu Suomen kentille nähtiin maanantaina, kun Eremenko puki HIFK:n paidan päälleen.

Eremenko pelasi Veikkausliigassa viimeksi 18-vuotiaana vuonna 2005. Sen jälkeen tie vei hänet Italiaan, Ukrainaan ja Venäjälle. Hän jäi kokaiinin käytöstä kiinni vuonna 2016 eikä ole puhunut suomalaismedialle sen jälkeen.

– Se tapahtui. Se oli iso tapahtuma. Kärsin ja kärsittiin koko perhe. Kyllähän se kasvatti, mutta täällä ollaan, Eremenko kommentoi kokaiinikäryään hieman kiertoteitse.

Eremenko ei ollut pelannut 1,5 vuoteen, sillä hän purki sopimuksensa helmikuussa 2021 palatakseen takaisin Suomeen asumaan perheensä kanssa. Pelaamattomuus näkyi ajoittain Eremenkon otteissa erityisesti väsymyksenä. Hän kuitenkin osoitti taitojensa olevan edelleen tallessa. Se ei kuitenkaan auttanut HIFK:ta, sillä FC Inter haki pisteet 3-0-voitolla. Ottelun kulminaatiopiste nähtiin 23. minuutilla, kun HIFK:n kapteeni Sakari Mattila sai samasta tilanteesta suunsoitosta kaksi keltaista korttia ja joutui suihkuun. Inter pystyi käyttämään miesylivoiman tehokkaasti hyväkseen ja palasi takaisin voittojen tielle.