Liverpoolin manageri Brendan Rodgers uskoo joukkueen viimeisimmän hankinnan Christian Benteken pääsevän pelitapaan sisälle nopeasti ja tuovan siihen myös jotain uutta.

Aston Villassa vakuuttavaa jälkeä tehnyt belgialainen pääsee liittymään uuteen joukkueeseensa Liverpoolin palattua viikonloppuna pre-season –kiertueeltaan. Rodgers ei kiertele sanoessaan odottavansa Bentekelta ennen kaikkea maaleja.

– Hänellä on paljon avuja ja hän tulee vain parantamaan seurassa pidempään ollessaan. Ennen kaikkea kuitenkin tulevat hänen maalinsa, jos katsoo hänen maalisaldoaan sinä aikana kun hän on ollut Valioliigassa, hän on numeroiden valossa parhaiden joukossa, Rodgers sanoi Liverpoolin verkkosivuilla.

– Toki olen kuullut ja nähnyt juttuja hänen pelitavastaan ja että ”hän ei sovi tapaamme pelata” – luulen että vain täydentää pelitapaamme ja auttaa meitä.

Rodgers muistutti myös, että Benteke on vaarallinen hyökkääjä hyvin monipuolisesti.

– Hän on iso kaveri ja hänellä on sellaisia ominaisuuksia joista pidän liittyen nopeuteen ja liikkumiseen ja hän tekee maaleja – kaikenlaisia maaleja. Hän on loistava ilmassa, hän pystyy pitämään pelin ylhäällä, hän pystyy pelaamaan vastahyökkäyksiä, hän pystyy pelaamaan joukkueen pudotessa alassa, koska hän pystyy fyysisesti vahvana pitämään pallon hyökkäyksessä.

Liverpool kohtaa pre-seasonin viimeisessä harjoitusottelussaan HJK:n 1. elokuuta Helsingin Olympiastadionilla. Kello 19.30 alkavan ottelun liput myy Lippupalvelu. Benteken debyytti Liverpool-paidassa nähdään hyvin mahdollisesti juuri HJK-ottelussa.