Rafa Beniteziä on viety espanjalaismediassa Espanjan uudeksi päävalmentajaksi Vicente del Bosquen jälkeen, mutta Benitez tyrmää huhut.

Kesken kauden Real Madridista potkut saanut Benitez lähti loppukaudeksi pelastamaan Newcastlea, joka on valahtanut Valioliigassa putoamiskurimukseen.

– Olen Newcastlen manageri ja haluan olla sitä myös ensi vuonna, sillä olen ollut täällä todella tyytyväinen, Benitez sanoi Setanta Sportsin mukaan.

– On positiivista, kun Espanjassa puhutaan tällaisia, sillä siellä on maailman parhaat pelaajat ja joukkueet. Mutta minä keskityn nyt työhöni täällä ja aion jäädä tänne.

– Totta kai tuollainen imartelee, sitä en voi kieltää.

Newcastle on pakkovoiton edessä kun se kohtaa viikonloppuna vieraissa Southamptonin. Ero säilymiseen on jo kuusi pistettä.

– Meillä on kyllä riittävästi laatua joukkueessa, suurin osa on kiinni mentaalipuolesta. Joka pelaajan on lähdettävä otteluihin itsevarmana ja positiivisella asenteella.

– Minulla ei ole pelaajistani mitään pahaa sanottavaa, he tekevät kaikkensa joka ikinen päivä harjoituksissa ja otteluissa. Nyt meidän on kuitenkin saatava tulosta Southamptonia vastaan, joten henkisen puolen on oltava terävässä kunnossa, Benitez sanoo.