Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin jalkapalloilija Daniel Correan, 24, karmeasta murhasta. Nuorukainen löydettiin pensaiden seasta mestattuna ja sukupuolielimet irti leikattuna.

Lue lisää aiheesta täältä.

Poliisi pidätti brasilialaisen liikemiehen Edson Brittes Jr:n pääepäiltynä Correan murhasta, ja Brittes Junior on tunnustanut tekonsa.

Brittes Junior kertoi motiivikseen sen, että Correa yritti raiskata hänen vaimonsa Cristinan, kun parin tyttären Allanan 18-vuotissyntymäpäiviä vietettiin.

– Kun avasin oven, näin hänet vaimoni perseen ympärillä pyytämässä apua. Se mitä tein oli asia, jonka jokainen mies olisi tehnyt Brasiliassa kenen tahansa naisen vuoksi, Brittes Junior kertoi.

– Se olisi voinut olla tyttäresi, äitisi tai vaimosi. Sillä hetkellä se oli vaimoni Cris, jonka kanssa olen ollut 20 vuotta naimisissa ja jolle olen omistanut elämäni, ja joka on rakastanut ja kunnioittanut minua.

Brittes Junior puolusti tekoaan Brasilian tv:ssä.

Hän ei tuntunut olevan pahoillaan teostaan.

– Kyllä, tein mitä tein, mutta haluan kaikkien tekoani miettivien ajattelevan, mitä itse tekisivät säilyttääkseen perheen moraalisen koskemattomuuden ja auttavan pientä ja haurasta naista.

On vielä epäselvää, syyllistyikö maan pääsarjaseura Sao Paoloa edustanut Correa seksuaalirikokseen ennen murhaansa. Poliisi löysi Marcan mukaan pelaajan puhelimesta WhatsApp-viestin, jossa Correa sanoo halunneensa ”syödä synttärisankaritytön äidin”.

Lähde: Marca.