Japanin ja Kreikan välisessä torstai-illan ottelussa jäätiin maaleitta, mutta pelin kulku oli varsin merkillinen. Japani hallitsi etenkin ottelun ensimmäistä puoliaikaa varsin selvästi, mutta Kreikka pääsi paremmin peliin mukaan jouduttuaan vajaamiehiseksi.

Kreikan maalivahti Orestis Karnezis sai olla hereillä maalillaan Japanin painaessa ja kapteeni Konstantinos Katsouranisin kentältä poisto ensimmäisen puoliajan lopulla näytti kääntävän pelin vääjäämättä japanilaisten eduksi.

Kreikka pelasi kuitenkin paremmin vajaamiehisenä ja oli hyvin pelissä mukana etenkin toisen puoliajan alussa. Loppua kohden Japani tuli taas vahvemmin, mutta ei onnistunut maalinteossa.

– Meillä oli vaikeuksia etenkin ensimmäisellä puoliajalla päästä edes vastustajan rangaistusalueelle. Sen myötä pelasimme minusta erittäin hyvin toisella 45-minuuttisella, Kreikan päävalmentaja Fernando Santos sanoi Fifa.comin mukaan.

– Pyrimme vaihtamaan pelaajien paikkoja paljon ja hyökkäämään paljon laitoja pitkin, kun Kreikka joutui vajaalle. Onnistuimme siinä myös osin, mutta meidän pitää olla päättäväisempiä maalin edustalla, totesi puolestaan Japanin luotsi Alberto Zaccheroni.