Arsenal pelasi tiistaina Barcelonaa vastaan 70 minuuttia erinomaisesti, mutta lopussa Lionel Messi iski kaksi maalia. Vaikka Arsenal lähtee Camp Noulle 0-2-takaa-ajoasemasta, uskoo maalivahti Peter Cech yhä jatkopaikkaan.

– Jos olisimme hävinneet 0-4 tai 0-5, meillä ei olisi mahdollisuuksia. Mutta kahden maalin voitto on ihan mahdollinen. Lopun rangaistuspotku oli todella harmillinen, sillä 0-1-tilanne olisi toki paljon parempi, Cech sanoi beIN Sportsille.

– Onneksi kolmatta maalia ei tullut enää lopussa, koska uskon vahvasti, että pystymme tekemään vierasottelussa kaksi maalia. Pelasimme avausjaksolla todella hyvin, mutta tehokkuus maalipaikoissa ratkaisee nämä pelit. Meidän on saatava toisessa osaottelussa avausmaali.

– Me loimme ensimmäiset tekopaikat ja niitä oli useitakin, mutta se ratkaiseva syöttö jäi puuttumaan. Se erotti joukkueet toisistaan. He onnistuivat paikoistaan. Emme antaneet heille juuri vastaiskun paikkoja, mutta kun sellainen tuli, he käyttivät sen täydellisesti hyväkseen, kokenut tshekkivahti pohti.