Patrik Laine pääsi viime yönä maalin makuun. Tuukka Rask teki paluun pitkän tauon jälkeen torjuessaan Bostonin heti voittoon.

Laine pääsi pitkästä aikaa taas maalin makuun, kun Columbus murjoi Carolinan selvästi 6-0. Rask palasi NHL-jäille seitsemän kuukauden tauon jälkeen, kun hän oli maalissa Bostonin kohdatessa Philadelphian. Pitkä tauko lonkkaleikkauksen jälkeen ei näkynyt Raskin otteissa, vaan Boston voitti 3-2 Raskin torjuessa 25 kertaa. Erik Haula sai yhden syöttöpisteen.

Tehopisteille pääsivät viime yönä myös Artturi Lehkonen ja Rasmus Kupari. Lehkosen syöttö ei riittänyt Montrealille voittoon Chicagoa vastaan, mutta Kuparin syöttöpiste oli siivittämässä joukkuetta voittoon Pittsburghista.

Ville Husso torjui vakuuttavasti St. Louisin maalilla napaten 32 kiekkoa kiinni 2-1-voitossa Seattlee vastaan. Juuse Saros sen sijaan otti 17 kiekkoa kiinni Nashville hävitessä Buffalolle 1-4.

NHL:n viime yön tulokset:
Carolina-Columbus 0-6
Boston-Philadelphia 3-2
Tampa Bay-Vancouver 4-2
Detroit-Winnipeg 0-3
Islanders-New Jersey 3-2
St. Louis-Seattle 2-1
Nashville-Buffalo 1-4
Chicago-Montreal 3-2 ja.
Calgary-Ottawa 1-4
Los Angeles-Pittsburgh 6-2San Jose-Rangers 0-3

Kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä lähes kaikki myös V sport -kanavilla. Suorien lähetysten lisäksi luvassa on kotimaiset studiolähetykset viikoittain, parhaimmillaan jopa kahtena päivänä viikossa. Studioissa nähdään otteluanalyysien lisäksi myös ainutlaatuisia haastatteluita, joissa ääneen pääsevät kauden aikana niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin supertähdet.