Onko edessä Kuningasleijonan viimeinen peli? Mikko Koivu ja Minnesota kovassa paikassa

© Kuva: Getty Images

Yksi kautta aikojen arvostetuimmista ja menestyksekkäimmistä suomalaispelaajista, Mikko Koivu, valmistautuu mahdollisesti uransa viimeiseen otteluun. Ainakin on todennäköistä, että Koivun upea NHL-ura päättyy aikaisin lauantaina, mikäli Vancouver voittaa Minnesotan ja päättää Wildin kauden.

Jo pitemmän aikaa on uumoiltu, että MM-kultamitaliin Suomen Bratislavassa johdattaneen Koivun NHL-pelit päättyvät tähän kauteen – vastuuta ei ole juuri tullut, sillä Minnesotan ja Vancouverin kolmannessa kohtaamisessa Koivu pelasi vähän reilut kolme minuuttia. Mikäli pelit päättyvät, yksi merkittävä elämäntyö taalakaukaloissa saa päätepisteen niin suomalaisen jääkiekkohistorian kuin Minnesota Wildin kannalta. Jos aamuyön ottelu jää Koivun viimeiseksi, seuraavan kerran hän hyppää Minnesotassa kaukaloon paidan jäädyttämisseremoniaan.

Koivu ei ole itse kommentoinut uransa jatkoa, mutta on selvää, että ehtoopuolella jo ollaan. Joka tapauksessa on varmasti hankala päätös, jatkaako pelaamista jossain muualla kuin NHL-sarjassa, kun niissä ympyröissä on mennyt jo 15 kautta. Olisi jotenkin vaikea nähdä Mikko Koivu KHL-joukkueessa tai edes Keski-Euroopassa. Lieneekin selvää, että mikäli 37-vuotias pelaajalegenda päättää uraansa jatkaa NHL:n ulkopuolella, osoite on Turku ja TPS, jossa hänen pikkuveljensä Saku vaikuttaa urheilupuolen taustalla.

Minnesotan ja Vancouverin välinen kamppailu alkaa lauantaina 05.45, joten aamulla tiedetään, jatkuuko Koivun kausi vai ei. Ottelua voi seurata suorana Viaplay -palvelun kautta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.