Vuodenvaihteessa Paris St-Germainin peräsimeen tarttunut Mauricio Pochettini oli viime kesänä vahvasti tyrkyllä myös Barcelonan päävalmentajaksi – huhuissa. Argentiinalainen itse kuittaa silloiset huhut täysin perättöminä.

Puheet lähtivät liikkeelle siitä, kun Pochettinon kerrottiin tavanneen Barcelonan silloisen puheenjohtajan Josep Maria Bartomeun?

– Tapaaminen Bartomeun kanssa kesällä? Asia on niin, että olen tuntenut Bartomeun pitkään ja näimme baarissa, Pochettino kertoi El Larguerolle.

– Ei koskaan ollut mitään puhetta Barcelonasta.

Seura ja etenkin kaupunki ovat Pochettinolle tuttuja, sillä hän pelasi omalla urallaan kaupungin toisessa seurassa Espanyolissa. Tämä myös osaltaan selittää sitä, miksei Pochettino ole kovin innoissaan ’Barcan’ valmentamisesta.

– Minulla on ystäviä, jotka ovat Barcelonan faneja. Minä olen kuitenkin perico [Espanyolin fani] ja minun on mahdotonta nähdä itseäni Barcelonassa. Kukaan ei ymmärtäisi sitä.