Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on vastannut kritiikkiin, jonka sai viikonloppuna Ajaxiakin valmentaneelta Frank de Boerilta, 47, liittyen Unitedin lupaavaan hyökkääjään Marcus Rashfordiin.

Hollantilainen De Boer harmitteli aiemmin, että on sääli Rashfordin kehityksen kannalta, että hänen valmentajanaan toimii juuri Mourinho. Samalla de Boer otti kriittisesti kantaa Mourinhon taustaan nuorten pelaajien kehittämisessä.

Mourinho ei sulattanut kommentteja vaan vastasi niihin tapansa mukaan tympeänä.

– Olen lukenut joitakin kommentteja Valioliigan historian huonoimmalta valmentajalta Frank de Boerilta, Mourinho sanoi maanantaina Marcan mukaan.

De Boer valmensi Valioliigassa Crystal Palacea vain kaksi ja puoli kuukautta kuluvan kauden alusta ennen potkujaan.

– Seitsemästä pelistä tuli seitsemän tappiota ja nolla tehtyä maalia, ja hän sanoo, ettei Rashfordille ole hyvä asia pelata minun kaltaiseni valmentajan alaisuudessa, Mourinho ihmetteli.

– Jos hän (Rashford) olisi hänen (de Boerin) valmennuksessaan, hän (Rashford) oppisi häviämään, koska hän (de Boer) hävisi jokaisen pelin, Mourinho sanoi tylysti.

Mourinho antoi Rashfordille sauman lauantaina Liverpoolia vastaan, ja nuorukainen kiitti portugalilaista tämän vuoden ensimmäisestä avauskokoonpanopaikastaan tekemällä kaksi maalia Unitedin huipputärkeässä 2-1-voitossa.