Kanada johti tiistain ottelua Norjaa vastaan yhteensä vajaan kymmenen minuutin ajan ja voitti niukasti 3-2, vaikka vei laukaukset nimiinsä ylivoimaisesti 42-16. Voitto riitti Kanadalle kuitenkin lohkon ykkössijaan.

Kanada hallitsi ottelua alusta saakka, mutta Norja puolusti uhrautuvasti ja onnistui käyttämään yhden avauserän harvoista paikoistaan, kun Anders Bastiansen vei norjalaiset johtoon 13 peliminuutin jälkeen.

Toinen erä kulki samaa latua, Kanada hallitsi ja Norja puolusti. Nyt myös Kanada sai maalitilinsä auki, mutta johtoon saakka joukkue ei missään vaiheessa päässyt ja toiselle erätauolle mentiin lukemissa 2-2.

Kolmannessa erässä Kanadan yliote oli vieläkin selkeämpi ja lopulta hiukan erän puolivälin jälkeen Joel Ward vei kanadalaiset ylivoimamaalillaan ensi kertaa ottelussa johtoon. Norja haki lopussa vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Kanada piti johtonsa suhteellisen helposti.

Näin Kanada kuittasi voiton lohkossaan ennen Ruotsia.