Ruotsin marssi MM-Minskissä oli kokea kolauksen tiistai-iltana, kun sinikeltaiset saivat tehdä täyden iltapuhteen ennen kuin Norja kaatui 2-1. Vielä toisen erän lopulla Norja johti ottelua.

Ensimmäinen erä Norjan ja Ruotsin kohtaamisessa oli maaliton, mutta pientä yllätystä alkoi roikkua toisen erän alussa, kun Sondre Olden vei Norjan johtoon. Ruotsi tasoitti kuitenkin erän lopulla Joakim Lindströmin ylivoimamaalilla.

Piinasta Ruotsin päästi kolmannessa erässä voittomaalin iskenyt Linus Klasen. Ruotsi sai olla kuitenkin varpaillaan loppuun saakka, sillä enempiä osumia ottelussa ei nähty.

Ruotsi hallitsi ottelua, sillä laukaukset kirjattiin sinikeltaisille 33-12, mutta Norjan sinnikäs taistelu oli aiheuttaa tahran Pär Mårtsin joukkojen kilpeen.