Niklas Moisander paljon vartijana – Bremenissä pelataan jättipanoksin

© Kuva: Getty Images

Saksan Bundesliiga jatkuu keskiviikkona rästiottelulla Werder Bremen-Frankfurt. Ottelu jäi ”ilmaan”, kun koronatauko iski. Tämän pelin jälkeen kaikilla Bundesliigajoukkueilla on pelattuna sama määrä otteluja, 29.

Pelissä on rutkasti panosta. Mainiosti koronatauon jälkeen pelannut Werder Bremen on saanut pelinsä raiteilleen ja pisteitä on ropissut mukavasti. Joukkue on noussut jo kahden pisteen päähän karsijanpaikasta ja kolmen pisteen päähän suorasta säilymisestä. Mikäli Bremen jatkaa hyviä otteitaan ja voittaa keskiviikkona, ohittaa joukkue Düsseldorfin ja nousee tasapisteisiin Mainzin kanssa – maaliero todennäköisesti pitäisi voitollakin Bremenin Mainzin takana ilman täysin häkellyttäviä voittolukemia.

Werder Bremenin vahvan vireen perustana on ollut Niklas Moisanderin johtaman ja kipparoiman puolustuksen ryhdistäytyminen. Joukkue on päästänyt sarjassa toiseksi eniten maaleja hännänhuippu Paderbornin jälkeen, mutta viime aikoina oma pää on pitänyt hyvin. Vielä tauon jälkeisessä ensimmäisessä pelissä Leverkusenia vastaan omiin meni neljä, mutta sen jälkeen ei yhtään. Kolme viimeistä peliä Moisander ja kumppanit ovat pitäneet nollan – ja tämä on tuonut seitsemän pistettä.

V Sport jalkapallo ja Viaplay seuraavat tutusti illan kamppailun tapahtumia kanavillaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.