Lauantain ja sunnuntain välinen yö ei ollut suomalaisittain kovin suurta ilotulitusta. Tulessa oli peräti 25 suomalaista kenttäpelaajaa, joista kukaan ei päässyt maalin makuun. Syöttöpisteitä merkattiin kuitenkin muutamalle pelaajalle.

Kasperi Kapanen jatkoi vahvoja otteitaan Toronto Maple Leafsissa, kun joukkue kaatoi Pittsburgh Penguinsin tylysti 0-5. Kapanen teki ottelussa tehot 0+2, jonka myötä hänellä on nyt koossa hienot 12 tehopistettä alkukauteen.

Myös Erik Haula syötti kaksi maalia, kun Vegas Golden Knights kukisti Carolina Hurriganesin 3-0. Tulos tarkoitti sitä, että Carolinan Sebastian Aho jäi toistamiseen ilman tehopisteitä alkukauden hurjan pisteputkensa jälkeen.

Muista suomalaisista yhden syöttöpinnan saalistivat Chicago Blackhawksin Henri Jokiharju ja Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen. Myös Mikael Granlundille merkattiin yksi syöttöpiste, kun Minnesota Wld murskasi St. Louis Bluesin luvuin 1-5. Granlundin pisteputki kasvoi nyt kymmenen ottelun mittaiseksi.

Dallas Starsin puolustuksessa puolestaan tulokaspelaaja Miro Heiskanen ja Esa Lindell keräsivät hurjat peliminuutit. Kumpikin pelaajista oli jäällä yli 27 minuuttia, kun hallitseva mestari Washington Capitals kaatui jatkoajan jälkeen lukemin 3-4.

 

Muokattu: 4.11. klo 9.50: lisätty Granlundin syöttöpiste