Barcelonan brassitähti Neymar koki kovia keskiviikon Copa del Reyn ottelussa Athletic Bilbaota vastaan, kun vastustajan Aritz Aduriz polkaisi maassa makaavaa Neymaria päähän. Barca voitti ottelun 2-1 Munirin ja Neymarin maaleilla. Ottelu oli Barcelonalle jo 23 peräkkäinen ilman tappiota. Viimeksi joukkue hävisi 3. lokakuuta liigapelin Sevillalle.

– Pyysin häneltä anteeksi, koska jalkani tosiaan kosketti hiukan hänen päätään. Sellainen on osa jalkapalloa. Neymar on huippuluokan pelaaja, mutta aika ajoin toivoisi, että hänen asenteensa muita pelaajia kohtaan olisi hiukan parempi, 34-vuotias veteraanipelaaja kertoi.

Onda Ceron mukaan Neymar puolestaan kävi salaisia neuvotteluja Real Madridin edustajien kanssa FIFA:n Kultainen Pallo –gaalassa.

Sivuston mukaan Neymar ja hänen isänsä olivat keskustelleet tilaisuudessa Barcan verivihollisen kanssa. ESPN tosin arvelee, että kyse saattaa olla pelkästään neuvottelutaktiikasta; Neymarin sopimusneuvottelut junnaavat paikallaan, joten kaikki aseet uuden paremman sopimuksen saamiseksi lienevät käytössä.

Sekä Lionel Messi että Luis Suarez ovat ilmaisseet halunsa jatkaa Barcelonassa pitkäänkin, joten Neymar saattaa myös ajatella, että hänelle jäisi mahdollisesti enemmän tilaa loistaa jossakin muualla. Brittilehdistö on jonkin aikaa yrittänyt naittaa Neymaria ja Manchester Unitedia, mutta Real Madrididsta ja Neymarista ei ennen tätä ole uutisoitu.

Lähtöhuhuja saattaa tosin laimentaa se, että pienen kuivan kauden jälkeen Neymar on taas tehnyt neljä maalia viidessä viime ottelussa. Yhteensä hän on heiluttanut verkkoa kauden aikana kaikissa kilpailuissa 20 kertaa 24 ottelussa.