Englannin Valioliigakarsinnat jatkuvat keskiviikkona. Pudotuspelien toinen pareista ratkeaa keskiviikkona, kun Brentford kohtaa kotonaan Swansean. Ensimmäinen osa päättyi Swansean kotikentällä 1-0.

Jos Brentfordin kausi päättyy tänään, on kyseessä todellinen super-luokan sulaminen. Vielä vajaat pari viikkoa sitten suora sarjanousu oli joukkueen omissa käsissä – kahden voiton päässä ja vastassa täysin panoksensa menettänyt Stoke ja putoamista vastaan taistellut Barnsley.

Kun takana oli vielä seitsemän ottelun voittoputki, Brentford pääsi taistelemaan suorasta noususta todella hyvistä asemista. Mutta – voittoputki katkesi ja tappio tuli molemmista otteluista. Tästä huolimatta Brentford selvisi nousukarsintoihin, mutta kolmas tappio putkeen tuli avausottelusta.

Valioliigan nousukarsintoja pidetään maailman rahakkaimpina otteluina sen vuoksi, että se, joka lopulta Valioliigapaikan nappaa, pääsee osaksi jättimäisistä Valioliigan televisiorahoista. Tämä unelma karkaa Brentfordilta keskiviikkona, jos joukkue ei saa tappioputkea poikki.

Suomalaisittain peli on sikäli mielenkiintoinen, että Brentfordin rosterissa on kaksi suomalaisnuorta: Jaakko Oksanen ja Marcus Forss.

Viaplay näyttää nousukarsintaottelun alkaen 21.45.