Bastian Schweinsteigerin isoveli ei sulata Jose Mourinhon käytöstä.

Daily Mail uutisoi maanantaina, että Manchester Unitedin uusi päävalmentaja Mourinho on jättänyt Schweinsteigerin alkavan kauden pelaajasuunnitelmiensa ulkopuolelle. Lehden mukaan Mourinho on kertonut pelaajalle tämän olevan vapaa etsimään uuden seuran.

Schweinsteiger, 32, ja kahdeksan muuta Unitedin edustusjoukkueen pelaajaa harjoittelivat viime viikolla seuran U21-joukkueen kanssa Mourinhon käskystä.

Schweinsteiger liittyi punapaitoihin viime kaudeksi kolmen vuoden sopimuksella, eli hänellä on voimassa oleva kontrahti seuran kanssa kahdesta seuraavasta kaudesta.

Telegraphin mukaan Mourinho on kertonut Schweinsteigerille, ettei U21-joukkueesta ole asiaa edustuksen harjoituksiin ennen kuin siirto muualle on varmistunut.

Bastianin isoveli Tobi Schweinsteiger on luonnollisesti pahoittanut mielensä pikkuveljensä kohtelusta. Tobi heitti Mourinhoon liittyvän negatiivisen, joskin lyhyen kommentin Twitterissä.

– Ei kunnioitusta, Tobi Schweinsteiger twiittasi.

Tobi Schweinsteiger

@tobits7
no respect

Jos yllä oleva twiitti ei aukea, katso se täältä.

Bastian Schweinsteiger toimi Saksan maajoukkueen kapteenina päättyneissä EM-kisoissa. Saksa selvisi turnauksen välieriin.