”Mörkö” Anttila vaikutti Jokerien uuden tähtipakin siirtoon – ”Hänestä oli minulle suuri apu”

KHL-joukkue Jokerit on urakoinut siirtomarkkinoilla. Yksi joukkueen mielenkiintoisimmista tulokkaista on puolustaja Jakub Krejcik, joka siirtyi Kärpistä Jokereihin kauden päätteeksi. Tshekkipakki kertoo Jokerien verkkosivujen haastattelussa, että hän valitsi kahden vaihtoehdon väliltä Jokerit: toinen tarjous oli Sveitsin liigasta.

Ennen päätöstä Krejcik kävi asiaa läpi Örebro -aikaisen joukkuekaverinsa, Marko ”Mörkö” Anttilan kanssa.

– Marko on ollut pitkään siellä (Jokereissa) ja hän tietää kaiken seurasta. Hänestä oli minulle suuri apu, Krejcik kertoo Jokerien kotisivuilla.

Anttila ei ole Krejcikin mukaan muuttunut – viittaus on luonnollisesti siihen, että tuleva joukkuekaveri on MM-kultajoukkueen kapteeni.

– Hän tuntuu samalta kaverilta kuin Ruotsissa, mutta ehkä hän tekee nykyään enemmän maaleja, Krejcik arvioi.

Jakub Krejcik oli ehdottomasti viime kauden Liigan yksi parhaista puolustajista, monen mielestä paras. Entinen Lukon ja viimeksi Kärppien pakki toivoo – ja uskoo – ottavansa ensi kaudella Jokereissa ison roolin.

– Haluan auttaa joukkuetta paremmaksi ja että joukkue kehittää myös minua pelaajana. Tykkään pelata paljon ja toivottavasti pystyn ottamaan ison roolin, Jokerien hankinta sanoo.

Puolustuksessa onkin isot luistimet täytettävänä, kun täysosumakauden pelannut Mikko Lehtonen lähtee Toronton riveihin. Krejcikin viime kauden tehot 8+22 kertovat siitä, että puolustajalla on myös vahvaa osaamista hyökkäyssuuntaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.