Arvokisat.com listaa kisojen ajan nousussa ja laskussa olevia asioita.

 

Nousussa:

1. Etelä-Amerikan maat

Kaikki Etelä-Amerikan kisoissa olevat viisi maata selvittivät tiensä pudotuspeleihin. Tänään kohtaavat peräti neljä näistä, kun Brasilia pelaa Chileä vastaan ja myöhemmin Kolumbia ottaa mittaa Uruguaysta.

2.Italialainen ruoka

Giorgio Chiellinin italialainen olkapää tuntui maistuvan hyvälle, kun Italia ja Uruguay kohtasivat. Ainakin jos Luis Suarezilta kysytään…

3.Ramadan

Paastokausi alkaa sunnuntaina ja moni islaminuskoinen pelaaja tulee olemaan valinnan edessä, kun pelit pelataan kuluttavissa oloissa Brasiliassa. Mistä saada energia? Saksan Mezut Özil on kertonut jättävänsä paaston väliin kokonaan.

 

Laskussa:

1.Vastustajan olkapäähän hampat edellä horjahtaminen

Luis Suarezin selitys Kannibalistiselle käytökselleen: ”menetin tasapainoni”. Niinpä niin, herätys Luis! Suarez katsoo loput pelit kotikatsomosta saatuaan massiivisen yhdeksän ottelun pelikiellon.

2. Aasian ja Afrikan bonukset

Maa toinen toisensa jälkeen kitisee bonuksista ja uhkailee lakoilla. Peliesitykset eivät kuitenkaan hirveän isoja boinuksia tuoneet, sillä ainoa jatkossa oleva Afrikan tai Aasian maa on Nigeria. Joku raja ahneudelle…

3.Neymarin kalsarit

Neymar vilautti Kamerun-pelissä maansa värillä koristeltuja alushousujaan. Kalsarit joutuivat kuitenkin FIFA:n syyniin, koska niissä ei näkynyt virallisen MM-sponsorin logoa.