Mixu Paatelaisen avausottelu Dundee Unitedin managerina päättyi sunnuntaina pettymykseen, kun Heart of Midlothian kävi hakemassa 1-0-voiton Unitedin kotiluolasta Tannadice Parkilta.

Paatelaisen paluu ei herättänyt valtavaa massaliikehdintää, sillä katsomo oli puolillaan, 7461 katsojaa. Kauden kolmessa ensimmäisessä kotiottelussa väkeä oli jokaisessa reippaasti yli 10 000. Dunedee United on Skotlannin liigassa viimeisenä viidellä pisteellä 11 ottelusta, joissa se on tehnyt ainoastaan yhdeksän maalia. Paatelaisella riittää työsarkaa nostaa joukkue kuiville.

– Joukkue osoitti olevansa nälkäinen. Taisteltiin, voitettiin kakkospalloja ja kaksinkamppailuja. Yllätys minulle oli pelaajiemme taso. Syöttöjen kanssa hätäiltiin, eikä hyökkäyspäässä saatu oikein yhtään syöttöjä sinne, mihin piti, Paatelainen manasi Daily Recordille.

– Emme saaneet luotua yhtään niin paljon tekopaikkoja, mitä olisi pitänyt. Näitä asioita pitää harjoitella, etenkin sitä, kuka tekee kentällä mitäkin, mihin syötetään, kuinka haavoitetaan vastustajaa. Näitä asioita tulen korostamaan harjoituksissa ja annan pelaajille mahdollisuuden näyttää osaamisensa, Paatelainen lupasi.

Paatelainen ei peluuttanut joukkuettaan Suomen A-maajoukkueesta tutulla joulukuusimuodostelmalla vaan perinteisellä 4-4-2:lla.