MM-historiaan nimensä kirjauttanut Miroslav Klose vakuuttaa, että maaliennätyksen tekeminen ei ole lainkaan mielessä, vaan kaikki keskittyminen on finaalissa. Kokenut kärkimies väläytti myös mahdollisuutta jatkaa maajoukkueessa vielä MM-lopputurnauksen jälkeenkin.

– Ennätyksen saaminen itselleni oli todella tunteellinen asia, mutta ihmiset jotka tuntevat minut tietävät, että keskittymiseni on jo Argentiinassa – sataprosenttisesti, Klose sanoi Saksan lehdistötilaisuudessa Daily Expressin mukaan.

– Olen ohittanut Ronaldon parhaana maalintekijänä, kyllä, mutta se on asia jota mietitään enemmän jonain toisena päivänä. Jos häviämme finaalin, iloni maalintekijätilaston ykköspaikasta himmenee merkittävästi.

Jo neljännessä MM-lopputurnauksessaan pelaavan Klosen on odotettu jättävän maajoukkuetehtävät kisojen jälkeen, mutta mies itse saattaa tehdä toisenkin ratkaisun.

– En tiedä lopetanko [sunnuntain] ottelun jälkeen. Valitettavasti tunnen oloni edelleen hyväksi ja luulisin, että pystyn liikuttamaan ruumistani vielä jonkun aikaa, Klose virnisti.