Mikel Arteta: ”Uskon, että Aubameyang jää Arsenaliin”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan maalipörssin kärkeen yhdessä Jamie Vardyn kanssa noussut Arsenal-hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang tulee paukuttamaan maaleja myös tulevaisuudessa Tykkimiesten paidassa. Näin uskoo ainakin joukkueen manageri Mikel Arteta.

– Hän viihtyy perheineen erinomaisesti Lontoossa, hän saa ansaittua arvostusta joukkuetovereiltaan ja kannattajilta, uskon, että hänellä on kaikin puolin asiat tällä hetkellä reilassa kanssamme, Arsenal-manageri kertoi Norwich-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Pelkkiin ulkoisiin seikkoihin Arteta ei uskoaan perusta.

– Kaikki keskustelut, joita olen käynyt hänen kanssaan, kielivät siitä, että hän haluaa olla mukanamme myös jatkossa. Samanlaisen käsityksen olen saanut myös hänen agentiltaan ja lähipiiriltään, Arteta kertoo.

– Toki jalkapallossa kaikki muuttuu nykyään tavattoman nopeasti, eikä mitään voi sanoa varmaksi ennen kuin nimet ovat paperilla, mutta olen erittäin positiivinen asian suhteen.

Aubameyang on tehnyt tällä kaudella 19 maalia Arsenalille. Kisa Valioliigan maalikuninkuudesta jatkuu hänen osaltaan lauantaina erittäin tärkeällä ottelulla Wolverhamptonia vastaan. Kumpi selviää Eurooppaan? Katso ottelu V Sportin jalkapallokanavalta tai Viaplay.fi -suoratoistopalvelusta.