FC Interissä ovet ovat käyneet tällä kaudella kesken kauden viime vuosien totuttuun tyyliin. Ensin lähti valmentaja Fabrizio Piccareta omalla päätöksellä. Sen jälkeen pelaajista saivat lähteä laituri Lucas Garcia ja keskikenttäpelaaja Ivan Sesar.

Nyt ovet ovat auenneet kuitenkin toiseenkin suuntaan, kun Inter tiedotti hankkineensa loppukauden kattavalla sopimuksella PS Kemin keskikenttäpelaaja Julian Guevaran.

FC Interissä uransa kaksi viimeistä kautta aikanaan pelannut ex-maalivahti Jukka Lehtovaara otti Suomifutis-sivuston haastattelussa kantaa vanhan seuransa rekrytointipolitiikkaan.

– Viime vuonna hän oli hyvä, mutta ei hän ole nyt mikään sateentekijä. En oikein ymmärrä, mikä tämänkin hankinnan ajatus oli?

– Tässä kohtaa olisi ollut järkevää hankkia pelaaja, josta on iloa moneksi vuodeksi, eikä vain loppukaudeksi. Mahdollisesti tuonkin paikan olisi voinut täyttää oma nuorempi junnu. Interillä on hyviä pelaajia monille pelipaikoille, mutta en ole nähnyt sitä tasapainoa, Lehtovaara kommentoi keskikenttäpelaajan hankintaa.

Lähde: Suomifutiksen juttu