F1-kausi jatkuu viikonloppuna, kun Melbournessa ajetaan ensimmäistä kertaa pariin vuoteen. Radalle on tehty merkittäviä muutoksia sitten viime kerran.

Melbourne on perinteisesti ollut F1-kisakalenterissa, mutta tiukkojen koronarajoitusten takia Australiassa ei ole ajettu kilpaa parin viime vuoden aikana. Tänä vuonna F1-sirkus kuitenkin palaa Albert Parkille.

Sitten edelliskerran, radalla on tehty muutoksia. Tällä kaudella radalla on peräti neljä DRS-aluetta, joka helpottaa radalla ohittamista. Näin ollen edessä siintääkin mielenkiintoinen kilpailu.

Melbournen kisaviikonloppu alkaa ensimmäisillä harjoituksilla jo perjantaiaamuna Suomen aikaa.

Formula 1 -lähetykset ovat tästä kaudesta lähtien katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport -kanavilla. Viaplayn lähetykset kattavat kaikki F1 -harjoitukset, aika-ajot sekä varsinaiset kisalähetykset sekä runsaasti muuta oheisohjelmistoa.

F1 -lähetysten lisäksi Elisa Viihde Viaplayssa nähdään myös kaikki 14 F2 -osakilpailuviikonloppua sekä kaikki F3 -osakilpailut sekä W Series -sarjan kilpailut. Kaikki kisat selostetaan suomeksi.