FC Haka saa mieluisan lisän kokoonpanoonsa sunnuntaina. Valmentaja ja Huuhkaja-legenda Teemu Tainion poika, Maximus, on ensimmäistä kertaa mukana Hakan kokoonpanossa Veikkausliigassa. Ensin pelilupaa joutui odottamaan ja sitten nuorempi Tainio haki pelituntumaa Ykkösestä ja Kajaanista. Nyt Tottenhamin organisaatiossa viime vuodet viettänyt nuorten maajoukkuepelaaja tekee debyyttinsä Hakan edustusjoukkueessa.

Haka ja Inter kohtasivat muutama kierros sitten ja Inter vei ylivoimaisen esityksen jälkeen pisteet Valkeakoskelta maalein 2-0. Nyt pelataan Turussa.

– Kauden heikoin peli pelattiin silloin Interiä vastaan. Oltiin silloin täysin vastaantulijoita ja nyt lähdetään parantamaan siitä ehdottomasti, valmentaja Teemu Tainio kertoi Hakan verkkosivuilla.

Tainio kertoo Hakan verkkosivuilla myös, mistä joukkueen peli eniten kiikastaa.

– Yhtään nollapeliä ei ole pelattu seitsemään otteluun, joten se on selvä, että sillä osa-alueella pitää vain pystyä parantamaan. Joka pelissä on luotu kyllä tarpeeksi paikkoja, mutta pallot pitää pistää sisään, Tainio sanoi.

Interin ja Hakan kohtaamisen lisäksi sunnuntaina Veikkausliigassa kohtaavat RoPS ja IFK Mariehamn, Ilves ja FC Lahti sekä kärkikamppailussa KuPS ja HJK.