Päävalmentaja Markku Kanerva pitää Bayer Leverkusenin Joel Pohjanpaloa jokerikorttina Huuhkajien tulevissa EM-karsintaotteluissa.

Tiistaina EM-karsintaryhmän Bosnia ja Hertsegovinaa ja Armeniaa vastaan pelattaviin otteluihin julkistanut Kanerva kommentoi Huuhkajien Facebook-livessä Pohjanpalon tilannetta varsin rohkaisevin sanoin.

– Joel Pohjanpalo palaa ryhmään pitkän tauon jälkeen. Upea juttu, että lääkärit ovat antaneet vihreää valoa. Fyysisesti Jolle ei ole koskaan ollut yhtä hyvässä kunnossa sen testituloksetkin osoittaa. Pelituntumaa ei tietysti ole, Kanerva totesi.

Huuhkajien kapteenilla Tim Sparvilla on ollut pientä vaivaa viime aikoina, mutta Kanerva on positiivinen sen suhteen, että Sparv on pelikykyinen EM-karsintapelien tullen.

– Sparvilla on ollut selässä pientä kramppia. Olen aika positiivinen sen suhteen, että on pelikykyinen, kun pelit tulee, Kanerva kertoi.

Suomi on kuuden pelatun karsintapelin jälkeen lohkossa toisena ja EM-kisapaikalla kolme pistettä Armeniaa edellä. Bosnia ja Hertsegovina on Huuhkajia perässä viisi pistettä.

Suomi kohtaa Bosnia ja Hertsegovinan vieraissa lauantaina 12.10. ja Armenian kotikentällä Turussa 15.10. Huuhkajien kaikki EM-karsintaottelut näkyvät Viasat Jalkapallo -kanavalla, Viaplayssa ja ilmaiseksi myös Viafreessä.

Lähde: Huuhkajien Facebook.