Barcelona on saanut Pedristä uuden johtotähden ja huippupelaajan keskikentälleen. Keith Armstrong yhtyy seuran päävalmentaja Xavin näkemykseen, että hän on hyvin samankaltainen lahjakkuus kuin Xavin monivuotinen pelikaveri Andres Iniesta.

– Hänellä (Pedri) on niin paljon pieniä nyansseja ja juttuja. Hän ei ole vain hyvä syöttäjä. Jos syöttö ei ole mahdollinen, hän löytää joko toisen syöttöreitin tai haastaa vastustajan, driblaa tai tekee itselleen tilaa suunnasta tai toisesta. Hän on niin älykäs pelaaja!

– Hän pystyy ennakoimaan tilanteita, ennen kuin kukaan hänen ympärillään pystyy, ”Keke” sanoo Suplan uusimmassa Week of Football -podcastin jaksossa.

Erityisesti Pedrin nuori ikä on vaikuttuneisuutta lisännyt tekijä.

– Kuinka vanha hän on? 19-vuotias. Hmm… Hän on vielä kokematon pelaaja. Tai itse asiassa hän on kokenut kovia juttuja siinä mielessä, että viime kesänä Barcelona oli katastrofaalinen seura. Hän on saanut kasvaa nopeasti näissä asioissa, Armstrong sanoo.

Barcelonan seuraava vastustaja on Eurooppa-liigassa kohdattava Galatasaray. Ottelu nähdään Elisa Viihde VIaplayssa ja V Sport -kanavien Eurooppa-liigastudion jälkimmäisenä ottelua Sevilla-West Ham -ottelun jälkeen.

Week of Football löytyy Suplasta.