Lupa mehustella! Tässä Huuhkajien suvereenin Kreikka-voiton viisi parasta onnistujaa!

© Kuva: Juha Tamminen

Suomi otti Nations Leaguessa jo neljännen voittonsa, kun Kreikka kaatui maanantai-iltana lukemin 2-0 upean esityksen jälkeen Tampereen Ratinassa. Voiton ansiosta Suomi on entistä lähempänä lohkovoittoa. Huuhkajien maaleista vastasi tällä kertaa Pyry Soiri ja Glen Kamara, kun ykköshyökkääjä Teemu Pukki loukkaantui ottelun alussa.

Toimituksemme valitsi totuttuun tyyliin ottelun viisi parasta Huuhkaja-onnistujaa.

5. Lukas Hradecky

Neljä ottelua, neljä nollapeliä. Enempää ei voi vaatia. Turkulaisen itsevarma olemus tarttuu koko puolustukseen. Ollut jokaisessa ottelussa joukkueen johtavia pelaajia, vaikka ei ole joutunut venymään montaa kertaa pallon tielle ottelua kohden.

4. Tim Sparv

Kapteeni tekee keskikentän keskustassa valtavasti töitä, Joutuu hieman paikkaamaan hidasta askeltaan jatkuvalla liikkeellä, mutta tuntuu ehtivän aina ajoissa paikkaan kun paikkaan. Oli pallon kanssa todella varma ja onnistui tekemään pari tärkeää katkoa. Johtaja isolla J:llä.

3. Pyry Soiri

Voittomaali oli tarkka viimeistely kahden pelaajan välistä alakulmaan. Olisi voinut olla ottelun ykköstähti, mikäli olisi ampunut Robin Lodin tolppalaukauksen reboundin verkon perukoille. Hyvä, että joukkueesta löytyy myös pelaajia, joita voi sanoa kansaiväliselläkin tasolla nopeaksi.

2. Robin Lod

Oli äärimmäisen tärkeässä roolissa hyökkäysten rakentelussa, kun Pukki joutui varhain vaihtoon. Lod pystyy luomaan paikkoja muille tyhjästä. Alusti upeasti Kamaran maalin. Vain huono tuuri piti Lodin nimen poissa maalitilastoista.

  1. Glen Kamara

Hyytävän hieno ottelu! Olisi ollut pelin ykköstähti, vaikka ei olisi maalia tehnytkään. Kamara dominoi keskikenttää, miten häntä huvitti. Riisti palloa, piti palloa jakoi palloa. Kaikki tämä tapahtui huippulaadukkaasti. Mahdollistaa liikkeellään sen, että Suomi pystyy pelaamaan vain kahdella keskikenttäpelaajalla.

 

 


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004