Valioliigamestari Liverpool on vahvistamassa entisestäänkin kovaa takalinjaansa. Olympiakosissa seuran 45. mestaruuden voittanut puolustaja Kostas Tsimikas on tietojen mukaan tulossa Liverpooliin alkuviikosta lääkärintarkastukseen ja sopimaan henkilökohtaisista termeistään.

Mikään uusi löytö Tsimikas ei merseysideläisille ole, Liverpool on asiantuntijoiden mukaan tarkkaillut pakkia jo vuodesta 2017, jolloin hän pelasi lainasopimuksella hollantilaisessa Willem II:ssa.

Tsimikasin siirtosumman on arveltu olevan n. 13 miljoonaa euroa. Liverpool ja Olympiakos ovat tiettävästi päässeet summasta yksimielisyyteen.

24-vuotias puolustaja tuli ajankohtaiseksi Liverpoolille, kun Norwich kieltäytyi puolustaja Jamal Lewisista tarjotusta 10 miljoonan siirtosummasta. ”Kanarialintujen” mukaan Lewisin arvo on tuplasti enemmän, mutta tätä arvioita Liverpool ei suostunut hyväksymään.

Liverpool aloittaa mestaruutensa puolustamisen 12.9. kun uusi Valioliigakausi starttaa. Kaikki ottelut näet totuttuun tapaan V Sport urheilukanavilta ja Viaplay.fi:stä.