Kuningas Jari Litmanen uskoo, että kumpikin joukkue pelaa tosissaan voitosta lauantai-illan pronssiottelussa. Vastakkain ovat välierissä pudonneet Brasilia ja Hollanti.

– Kummallakin on halu voittaa ottelu ja päättää kisat pronssimitaleihin. Hollanti ei ole koskaan lähtenyt voittajana kisoista, Brasilia taas haluaa pestä kasvonsa, Litmanen sanoo.

– Todennäköisesti myös molemmille valmentajille ottelu on viimeinen oman maansa maajoukkueessa. Pelaajat arvostavat valmentajiaan ja haluavat antaa heille jonkun palkinnon.

Litmanen uskoo, että pronssipelissä on ainekset hyvään otteluun.

– Sanonta on, että Hollanti on Euroopan Brasilia. Viime vuosina asiat ovat vähän tasoittuneet, joten voi hyvin myös sanoa, että Brasilia on Etelä-Amerikan Hollanti.

Kumpikin lähtee pelissään hyökkäyksen kautta.

– Veikkaan, että myös lauantaina on luvassa hyökkäysvoittoista peliä. Maaleja voidaan nähdä aika montakin. Hollanti on joka tapauksessa pelannut hienot kisat. Brasilialle kotikisat ovat toki pettymys, mutta neljän parhaan joukkoon pääsy on aika kova saavutus. Näissä kisoissa tuntui, että Brasilia oli koko ajan vähän hermostunut eikä saanut ehkä parastaan irti, Litmanen miettii.