Liiga-seura menetti ykkösvahtinsa New York Islandersiin

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans-vahti Jakub Skarekin ura jatkuu Pohjois-Amerikassa. Pelaajaoikeudet omistava New York Islanders on päättänyt, että haluaa lahjakkaan tshekkimaalivahdin jo tulevaksi kaudeksi riveihinsä.

Islandersin varaama Skarek allekirjoitti viime kesänä NHL-tulokassopimuksen, minkä myötä pelaajan ja Pelicansin sopimus automaattisesti raukesi. Islanders teki kuitenkin lahtelaisseuran kanssa lainasopimuksen, minkä myötä Skarek pelasi viime kauden turkoosipaidassa ja myös tulevan kauden osalta alkuperäinen suunnitelma oli vastaava.

– Fiilikset ovat kaksijakoiset. Toisaalta olen harmissani, koska olisin halunnut jatkaa täällä. Viihdyin todella hyvin Lahdessa ja Pelicans-organisaatiossa. Sain työskennellä huippuvalmentajien kanssa, jotka antoivat minulle mahdollisuuden pelata yhdessä Euroopan parhaista sarjoista. Samaan aikaan olen iloinen, koska NHL on ollut suurin unelmani. Kehityin täällä valtavasti ja Pelicansin ansiosta olen askeleen lähempänä unelmaani, Skarek kertoo Pelicansin verkkosivuilla.

Lähde: Pelicansin verkkosivut