Real Madridin päävalmentajakysymys on noussut pöydälle sen jälkeen, kun seura irtisanoi alkuviikosta Julen Lopeteguin ja pestasi tilapäiseksi pääkäskyttäjäksi seuran entisen pelaajan Santiago Solarin. Nyt Realin täytyy tehdä pikaisia päätöksiä siitä, pestataanko uusi mies johtamaan joukkoja vai annetaanko Solarille isompikin mahdollisuus nostaa valkopaidat pois ahingosta.

Yksi päävalmentajaehdokas on ollut Antonio Conte, joka valmensi viimeksi Chelseassa. OKDiarion mukaan Contella on kaksi ehtoa, joiden italialainen haluaa toteutuvan jotta hän siirtyisi Los Blancosiin.

Conte haluaa vähintään kahden vuoden managerisopimuksen ja sen lisäksi siunauksen seurajohdolta sille, että saa vastata täysin kaikesta, esimerkiksi pelaajahankinnoista. Jos Conte kokee tarvetta hankkia tietty pelaaja, hän haluaa ohjat sen toteuttamiseksi.

Real Madridia ei tunneta seurana, joka antaa valmentajalle täydet oikeudet päätöksiin. Viimeksi täyttä valtaa piti hallussaan Jose Mourinho, mutta sen jälkeen puheenjohtaja Florentino Perez on ollut enemmän tai vähemmän mukana joukkuetta koskevissa päätöksissä.