Clevelaand Cavaliersin alkukausi on ollut NBA:ssa vähintäänkin alavireinen. Megatähti LeBron Jamesin hankinnan myötä liigan ennakkosuosikkien joukkoon povattu Cavaliers on voittanut 12 ottelustaan vain viisi, ja sen tappioputki kasvoi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa jo neljän ottelun mittaiseksi.

Cavaliers johti viime yönä Toronto Raptorsia jo 18 pisteellä vain hävitäkseen kotonaan 93-110. James oli ottelun jälkeen varsin kriittinen Cavaliersia kohtaan.

– Olemme hyvin hauras joukkue tällä hetkellä. Jokainen pieni vastoinkäyminen osuu meihin ja me vain kutistumme kasaan, laukoi James NBA:n virallisilla verkkosivuilla.

Cavaliers on pudonnut tappioillaan liigan itäisen konferenssin seitsemänneksi. Sen seuraava vastustaja on juuri sen alapuolella oleva Orlando.

– Olen kuitenkin optimistisempi kuin mitä voisin kuvitella. Tarkastelemme, mitä teimme väärin ja mitä oikein, ja olemme valmiita maanantaina. Kausi on vielä aikaisessa vaiheessa, enkä osaa olla negatiivinen, James kommentoi.

Viisitoista pistettä ottelussa tehnyt James on NBA:n kolmantena ottelukohtaisissa pistekeskiarvoissa 24,7 pisteen saldolla. Hänen edellään ovat Kobe Bryant (26,7 pistettä) ja Anthony Davis (26,3).