KuPS eteni Konferenssiliigan karsintojen kolmannelle kierrokselle voittamalla moldovalaisen Milsamin yhteismaalein 6-3.

KuPS oli hallinnut kotikentällään ensimmäistä osaottelua, mutta joutui tyytymään 2-2-tasapeliin. Vaikka alla oli toista vuorokautta kestänyt matkustusrupeama Moldovaan, niin KuPS haki komean 4-1-vierasvoiton. KuPS:n kolmannen kierroksen karsintavastus on sveitsiläinen Young Boys, joka voitti omassa koitoksessaan latvialaisen Liepajan selvästi 3-0 ja yhteismaalein 4-0.

SJK lähti norjalaista Lilleströmiä vastaan vierasotteluun 0-1-tappioasemasta eikä tilanne näyttänyt hyvältä, kun kotijoukkue meni maalin johtoon. SJK tuli kuitenkin tasoihin elätellen toiveita, mutta Lilleström iski vielä ennen taukoa ja otti vahvemman otteen jatkopaikasta. Toisella puoliajalla Lilleström mätti vielä muutaman ja SJK yhden, joten ottelu päättyi 5-2 ja yhteismaalein 6-2.