KooKoon joukkueeseen täksi kaudeksi siirtynyt Ahti Oksanen tunnetaan kovana ja intohimoisena kalamiehenä. Oksanen kertookin kalastuksen tuovan tärkeää vastapainoa pelaamiselle.

Espoossa kiekko-oppinsa saanut Oksanen vietti yhteensä neljä vuotta USA:n yliopistossa jonka jälkeen vierähti vuosi farmiliigoissa kunnes hän palasi Suomeen. Hän pelasi kaksi kautta SaiPassa ja yhden Jokereissa ennen kuin teki sopimuksen täksi kaudeksi KooKoon kanssa. Oksanen on ollut tyytyväinen joukkuevalintaansa.

– Olen viihtynyt KooKoossa tosi hyvin. Kouvola on kohdellut minua hyvin, vaikka nykytilanteen takia onkin pysytty pääosin kotona. Organisaatio on hoitanut kaikki asiat hyvin, kotona ollaan tyytyväisiä ja peli kulkee, joten mikäs tässä, Oksanen kertoo Liigan sivuilla.

Oksanen on kova kalamies ja Kouvola tarjoaakin oivat mahdollisuudet harrastaa rakasta lajia.

– Hiljalleen päivät alkavat pidentyä, niin tulee varmaan käytyä enemmän. Tammikuussa viikonloput ovat vapaita, niin silloin voi käydä istuskelemassa ja hakemassa vähän ruokaa. Tai sitten viikolla aamutreenien jälkeen, jos seuraavana päivänä ei ole peliä, Oksanen miettii.

Pilkkiminen tarjoaa Oksaselle sekä mielenrauhaa että rentoutumista.

– Minä näen sen todella isona ja tärkeänä vastapainona pelaamiselle. Kun ollaan kaukalossa ja salilla, niin silloin niihin hommiin keskitytään täysillä. Pilkillä ollessa musiikit jäävät pois ja istuskelet vain luonnonäänissä, rauhoitut ja rentoudut. Siinä istuessa voi hengähtää ja rauhoittua. Samalla siinä tulee tuotua kotiin tuoretta kalaa ruuaksi, Oksanen kertoo.