Vaikean alkukauden jälkeen Kasperi Kapanen on pääsemässä vauhtiin tehtyään viime yönä hattutempun.

Katsomossakin tällä kaudella istunut Kapanen onnistui edellispelissä tekemään Pittsburghin voittomaalin ja jatkoi virettä nyt tekemällä hattutempun St. Louisin verkkoon. Hattutemppu oli Kapaselle uran toinen.

Aleksi Heponiemi teki kauden avausmaalinsa Floridan voittaessa Seattlen 5-1 ja Eetu Luostarinen sai tililleen yhden syötön.

Sebastian Aho teki kymmenennen maalinsa, kun Carolina voitti Los Angelesin. Colorado hävisi Bostonille 1-5 ja joukkue sai lisää tummia pilviä, kun Artturi Lehkonen joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen takia.

Erik Haula alusti yhdellä syöttöpisteellä New Jerseyn voittoa Philadelphiasta ja Joel Armia sai syötön, kun Montreal taipui Edmontonille.

Juuso Välimäki ja Matias Maccelli olivat syöttäjinä Arizonan maaleissa, mutta Vancouver oli jatkoajan jälkeen vahvempi numeroin 3-2.

Ville Husso sai tililleen 21 torjuntaa, mutta Detroit hävisi Las Vegasille 1-4. Kaapo Kähkösen 34 torjuntaa eivät riittäneet tuomaan San Joselle voittoa, kun Ottawa oli kotonaan vahvempi 2-5.

NHL:n viime yön tulokset:
Minnesota–Anaheim 5–4 vl
Pittsburgh–St. Louis 6–2
Philadelphia–New Jersey 2–3
Detroit–Vegas 1–4
Boston–Colorado 5–1
Tampa Bay–Toronto 4–3 ja
Chicago–NY Rangers 5–2
Ottawa–San Jose 5–2
Edmonton–Montreal 5–3
Calgary–Washington 5–2
Seattle–Florida 1–5
Vancouver–Arizona 3–2 ja
Carolina–Los Angeles 4–2

Viaplayn kausi tuo mukanaan entistä enemmän pelejä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan, enemmän studioita ja ennen näkemättömiä haastatteluita maailman parhailta pelaajilta. Prime time -otteluita on runkokauden aikana luvassa peräti 124 kappaletta.