Kärpät päätti kauden 2013-14 Suomen mestaruuteen, mutta katseet Oulussa on suunnattu nyt jo tulevaan joukkueharjoitusten alkamisen ollessa pian käsillä. Ensimmäinen haaste on edessä Champions Hockey Leaguessa.

Kärppä-joukkue nautti mestaruudestaan täysin siemauksin, mutta nyt on aika suunnata katseet tulevaan kauteen ja miettiä keinoja, joiden avulla menestystä saadaan lisää. Puolustaja Mikko Niemelä vakuuttaa, että joukkueella riittää nälkää menestyä tulevallakin kaudella.

– Turha miettiä, mitä on tullut tehtyä, mielestäni se ei johda mihinkään. Toki välillä voi katsella kuvia ja videoita ja muistella mestaruutta, mutta nyt tulee miettiä, kuinka voimme pärjätä uudestaan, Niemelä linjaa Kärppien verkkosivuilla.

Puolustajalla on selkeä tavoite tulevalle kaudelle.

– Enää ei voi huolehtia vain itsestään kaikissa asioissa, vaan pitää ottaa enemmän vastuuta ja olla osana sitä joukkueen kivijalkaa.

Aikaa Kärppien pelikauden alkuun on jäljellä enää reilu kuukausi, kun joukkue kohtaa jo 21. elokuuta CHL:n avausottelussaan Tšekin Extraligassa pelaavan Bílí Tygři Liberecin.