Koronapandemia on pistänyt seurat ahtaalle lajissa kuin lajissa. Liigajoukkue JYP on käynyt läpi muun muassa yt-neuvottelut ja seura on lomauttanut valmentajansa.

Joukkueen 20-vuotias puolustaja Anttoni Honka myöntää, että kentän ulkopuolinen hälinä on vaikuttanut myös pelaajiin.

– Kyllähän se vaikuttaa, kun ympärillä on paljon muutakin. Niitä asioita pääsee kuitenkin kaukaloon karkuun ja siellä sitten yrittää nauttia joka hetkestä, Honka kertoo Liigan sivuilla.

Häävisti JYPillä ei ole mennyt pelikentänkään puolella, sillä joukkue on vuoteen 2021 lähdettäessä sarjassa toiseksi viimeisenä. Honka uskoo kuitenkin parempaan loppukauteen.

– Vähän kaksijakoiset tunnelmat kaudesta. Pelit ovat menneet suoraan sanoen heikosti emmekä ole pystyneet pelaamaan sillä tasolla mitä tuolla joukkueella pitäisi. Toisaalta pitää miettiä mikä tämä maailmantilanne on tällä hetkellä ja olla iloinen, että ylipäänsä pääsemme pelaamaan, Honka muistuttaa.

– Meillä on ollut vähän ailahtelevaa. Välillä pelaamme todella hyvää kiekkoa. Meillä on nuoria ja uusia pelaajia, joille kausi on ensimmäinen Liigassa, niin se rutiini kasvaa koko ajan, jo neljättä kauttaan Liigassa pelaava 20-vuotias nuorukainen miettii.