Englannin Valioliigaa tasapistein Manchester Cityn kanssa johtavan Liverpoolin saksalaisvalmentaja Jürgen Klopp on saanut mojovat sakot Englannin jalkapalloliitolta johtuen helmikuun alussa pelatun West Ham-ottelun jälkeen antamistaan kommenteista.

Klopp sai peräti 45 000 punnan eli noin 51 800 euron sakot siitä, että kritisoi erotuomarin suoritusta 1-1-tulokseen päättyneen ottelun jälkeen.

– Kuulin, että maalimme oli paitsio. Olen aika varma, että erotuomari tiesi sen toisella jaksolla, Klopp sanoi tuolloin, ja jatkoi:

– 50-50-tilanteessa tai 60-40-tilanteessa tuomittiin aina vapaapotku toiselle joukkueelle, mikä oli haastavaa eikä tehnyt elämästä helppoa.

Liverpoolin avausmaali oli selvä paitsio, mutta avustava erotuomari ei liputtanut tilannetta. Näin ollen punapaitojen johto-osuma hyväksyttiin. Klopp uskoi virheellisen päätöksen johtaneen siihen, että erotuomari yritti korvata virheen toisella puolikkaalla.

Klopp ei aiemmin valittanut Englannin jalkapalloliiton FA:n syytöksestä, jonka seurauksena liitto sakotti saksalaista suoraan.