Liverpoolin ja Manchester Cityn managerit Jürgen Klopp ja Pep Guardiola ovat sivallelleet toisiaan vuoron perään Valioliigan viime viikonlopun tapahtumien osalta.

Guardiola kommentoi koko maan – mediaa myöten – haluavan, että Liverpool voittaisi mestaruuden. Guardiola muistutti myös, että Liverpool on voittanut Valioliigan tai sitä edeltäneen Englannin liigan mestaruuden vain kerran 30 vuoden aikana.

Klopp taas kritisoi Tottenhamin pelityyliä heidän pelattuaan tasan sunnuntaina.

Klopp avasi sanaisen arkkunsa kaikesta tästä tiistaisen Aston Villa -ottelun ennakkolehdistötilaisuudessaan.

– Asun Liverpoolissa, joten kyllä, täällä monet haluavat meidän voittavan. Mutta täälläkin se on vain 50 prosenttia. Managerina – ja minullakin on tästä tuoretta kokemusta – ottelu ja tilanne vaikuttavat meihin valtavasti. Sanoin – sanoisinko uudestaan? En – pelin jälkeen, että he pelaavat kuten pelaavat ja ovat vain viidentenä. Se oli tunteeni sillä hetkellä, enkä voisi kunnioittaa Antonio Contea tai sitä, mitä hän tekee, enempää.

– Se, että putoaa Mestareiden liigan finaalista, on jo tarpeeksi vaikeaa. Mutta Liverpool meni finaaliin. Sitten tulee puheita: ”He pelasivat Villarrealia vastaan, me pelasimme Realia vastaan. Hän (Guardiola) on oikeassa. Minä olin oikeassa viidennestä sijasta ja hän siitä, että me olemme voittaneet Valioliigan vain kerran.

– En tiedä, kannattaako koko maa meitä. Se ei tunnu siltä, kun menemme vieraspeleihin, täysin päinvastoin. Ehkä hänellä on parempaa tietoa.

Liverpool kohtaa tiistaina Valioliigassa Aston Villan ja City keskiviikkona Wolverhamptonin. Elisa Viihde Viaplay ja V Sportin kanavat näyttävät kaikki Valioliigan ottelut.