Valioliigamestaruus on ollut jo pitkään kahden kauppa. Manchester City nappasi kuitenkin pienen edun juoksukilvassa, kun Liverpool jäi tasapeliin Anfieldillä lauantaina Tottenhamia vastaan ja City murskasi päivää myöhemmin Newcastlen Etihadilla.

City-manageri Pep Guardiola ei ollut kovin iloinen hahmo ottelun jälkeen, vaikka pikku hajurako Liverpooliin tulikin.

– Kukaan ei halua, että voittaisimme mestaruuden. Media, yleisö ja ihan jokainen tässä maassa toivovat Liverpoolin voittavan. Liverpoolilla on tietysti upea historia Euroopassa, mutta he ovat viimeisen 30 vuoden aikana voittaneet Valioliigan kerran. Se ei näytä olevan ongelma kenellekään, Guardiola tilitti.

– Tilanne on mikä on. Meidän täytyy ottaa vähintään kuusi pistettä jäljellä olevista otteluista, mutta todennäköisesti tarvitsemme täydet yhdeksän, koska maalierot Cityn ja Liverpoolin välillä ovat niin tasaiset, Pep Guardiola kertoi BeIn Sportsin haastattelussa Newcastle-voiton jälkeen.

Cityn seuraava este matkalla mahdolliseen mestaruuteen on edessä keskiviikkona, kun joukkue matkustaa Wolverhamptonin vieraaksi. Katso ottelu klo 22.15 alkaen Elisa Viihde Viaplaysta sekä V Sportin kanavilta.