Junioritähti ratkaisijana: ”Työmoraali oli huikea”

© Kuva: Juha Tamminen

HJK kuittasi nimiinsä kauden ensimmäisen Stadin joukkueiden kohtaamisen. Derby pelattiin tällä kertaa ilman yleisöä ja panoksena oli Suomen cupin lohkovaiheen pisteet. HJK:n ja HIFK:n kohtaaminen oli tasainen ja tämä lupaa paljon Veikkausliigan otteluita ajatellen.

HJK meni ottelussa ensimmäisellä jaksolla johtoon Roope Riskin maalilla. HIFK tasoitti Jusuf Alin maalilla. Toisella jaksolla ottelu näytti kääntyvän HIFK:lle, kun HJK:n Valtteri Moren poistettiin kentältä suoralla punaisella. Tästä huolimatta HJK hallitsi peliä ja teki voittomaalin ottelun loppuhetkillä. ”Euromaaliksi” mainostettu osuma tuli juniorilahjakkuus Santeri Väänäsen tekemänä.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä ihan ok, vaikka voisimme luoda enemmän paikkoja ja päästetty maali oli lepsu, niin peli oli hyvin hallussa. Punainen korttihan aina muuttaa ottelun kulkua aika paljon, muta itse asiassa sen jälkeen olimme todella hyviä, kertasi HJK:n valmentaja Toni Koskela HJK:n verkkosivuilla.

– Työmoraali- ja määrä vajaalla oli huikea. Kontrolloimme peliä ja loimme paikkoja. Santeri vielä kävi tekemässä euromaalin loppuun, niin saimme loistavasti suorituksesta arvokkaan palkinnon ja ansaitut kolme pistettä.

HJK on Suomen cupin puolustava mestari. Joukkue on aloittanut kautensa tappiotta, sillä tilillä on tasapeli FC Lahtea vastaan ja nyt voitto rakkaasta vihollisesta, HIFK:sta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.