Huuhkajien ykkösmaalivahti Lukas Hradecky ja hyökkääjä Teemu Pukki olivat ennen viime kautta kämppäkavereita tanskalaisessa Bröndbyssä. Pukki pelaa joukkueessa edelleen, kun taas Hradecky aloitti toisen kautensa Saksan Bundesliigassa Eintracht Frankfurtissa.

Kun kaksikko osui yhdessä, Hradeckyllä oli tapana hoitaa ruoanlaitto asunnossa.

Miten Pukki nyt siis pärjää, kun Hradecky pelaa muualla?

– Näköjään vähän paremmin. Minun reseptini eivät vissiin olleet niin hyviä kuin nyt. Siellä on tullut vähän korjausta keittiöön, Teemu on ehkä laittanut itse ruokaa ja siellä on myös taustalla ihastuttava tyttöystävä, niin eiköhän hän sitä kautta ole saanut maalejakin aikaan, Hradecky vastasi Huuhkajien Instagram videolla. Hän viittasi vastauksessaan Pukin huikeaan maalintekovireeseen. Kotkalaislähtöinen kärkimies on tehnyt seitsemässä viime ottelussa Bröndbylle kymmenen maalia.

Pukki myönsi, että on itsekin alkanut tehdä ruokaa. Mutta ainoastaan hän ei ole se, joka hoitaa muonituspuolen.

– Kyllä se on auttanut, että (itseltäni) onnistuu nykyään ruoanlaitto siellä. Ja niin kuin Luke sanoi, tyttöystävän ruoka on iso apu. Ei tässä Luken tason kokkeja vielä olla, mutta aletaan jo lähentelemään sitä, Pukki heitti.

Suomi pelaa tänään maanantaina MM-karsintojen avausottelunsa Kosovoa vastaan Turussa. Ottelu alkaa kello 21.45 ja se näkyy suorana Ylen TV2:lla.