Manchester Cityn vapauttava CAS-päätös Financial Fair Play sääntöjen rikkomisesta on puhututtanut jalkapallomaailmaa. Se, että City sai ”ainoastaan” kymmenen miljoonan euron sakot, ei ole mahtunut kaikkien oikeustajuun.

Näin on käynyt myös Tottenham-manageri Jose Mourinholle, joka otti asian sarkastiseen tyyliin esille tiistain lehdistötilaisuudessa.

– En tiedä, mitä tähän voi sanoa. Man City ei siis ole syyllistynyt mihinkään rikkeeseen, tai näin ainakin ymmärsin. Toisaalta, heitä rangaistaan sakoilla. Miten voi olla syytön, ja samaan aikaan saada sakkoja rangaistukseksi, Mourinho kysyy.

Valtaosa mielipiteistä Cityn CAS-ratkaisun suhteen on ollut ihmetteleviä. Asiantuntijoiden mukaan CAS antoi päätöksellään suurseuroille vapaat kädet mellastaa jatkossakin harmaalla alueella.

– Tämä on mielestäni häpeällinen päätös, nyt kaikki ovet sirkukseen ovat auki. FFP on näyttää olevan vain kuollut kirjain tästä lähtien, Mourinho tykitti.

Tottenham matkaa keskiviikkona Newcastlen vieraaksi. Näet ottelun suorana V Sportin jalkapallokanavalta sekä Viaplay.fi:stä.