Liigacupin toinen finalisti ratkotaan maanantai-iltana Seinäjoen OmaSp Stadionilla SJK:n ja FC Hongan kesken. FC Inter raivasi tiensä finaaliin jo lauantaina kaadettuaan FC Hakan niukasti rangaistuspotkuilla.

SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez painottaa Liigacupin merkitystä joukkueelle ja ennen kaikkea sitä, että kun mestaruudesta kilpaillaan, sen on myös oltava tähtäimenä.

– Olemme nyt kahden voiton päässä ensimmäisen kilpailun voittamisesta. Sitä ei kuitenkaan liian usein tule niitä mahdollisuuksia. Olemme siten täysin keskittyneitä tähän kilpailuun, ja haluamme saada parhaan tuloksen tästä. Jos joku muu joukkue voittaa Liigacupin meidän sijastamme, sanoisin, että he ovat olleet silloin erittäin hyviä, sanoo Gómez SJK:n verkkosivuilla.

Maanantaina vastaan asettuva Honka haki virettä reilun viikon mittaiselta Espanjan leiriltä ja toppari Aldayr Hernandezin mukaan palaset alkavat loksahdella kohdilleen. Honka tuleekin haastamaan SJK:n vahvasti.

– Tulossa on varmasti hyvä ottelu kahden hyvän joukkueen välillä. Heillä on hyvä joukkue ja valmennus. He tulevat varmasti prässäämään meitä kovaa. Me haluamme jatkaa tällä hyvällä tiellä, millä nyt olemme, Hernandez toteaa Hongan verkkosivuilla.

Välieräottelu SJK-Honka alkaa maanantaina kello 18.00. Ottelun voittaja isännöi Liigacupin finaalia, joka pelataan lauantaina 19.3.