Jari Litmanen kirjoittaa Yle Urheilun blogissaan, että Saksan murskavoitto Brasiliasta shokeerasi koko jalkapallomaailman.

Saksa kyykytti tiistaina Brasiliaa täysin ja loppulukemat olivat peräti 7-1. Litmanen on tällä hetkellä paikan päällä Brasiliassa.

– Tapasin maineikasta jalkapalloilijaa aamulla, kun ensin törmäsin Englannin ja Tottenhamin entiseen tähtipelaajaan Glenn Hoddleen. Vähän aikaa myöhemmin juttelin Arsenalin maalitykki Ian Wrightin kanssa. Kumpikin aloitti keskustelun sanalla ”unbelievable”, uskomatonta, ja viittasi tällä tiistain välierään. Tulos ei shokeerannut vain Brasiliaa vaan koko jalkapallomaailman, Litmanen kirjoittaa Yle Urheilun verkkosivuilla.

Pelin lopputulos oli myös ”Kuninkaalle” lähes shokki.

– Heräilin täällä Brasiliassa jokin aika sitten ja totesin, että olen nähnyt mielenkiintoisen unen. Unessani tapahtui niin, että Saksa voitti kotijoukkue Brasilian 7-1 ja syöksi koko maan surun murtamaksi. Sitten avasin television ja katsoin ikkunasta ulos – pari minuuttia ja huomasin, että uni oli totta. Kaikki vaikutti jotenkin toisenlaiselta kuin vuorokausi aiemmin. Brasilia sai haavan, jonka arpeutumiseen menee aikaa, jos se kokonaan arpeutuu koskaan.